Bibs fopspeentjes hebben een speengedeelte wat voor 100% bestaat uit natuurlijk rubber. Het is fluweelzacht, flexibel en voelt natuurlijk aan. Het is ontwikkeld om de zuigreflex van het kindje te ondersteunen en de vorm bootst de vorm van de borst na. De vorm van de speen is rond, dit noemen ze ook wel de kersvorm. Het lichtgewichte schildje is rond, maar buigt weg van het gezicht. Hierdoor bereikt lucht de gevoelige huid rondom de mond en vermindert hierdoor eventuele irritatie. De Bibs fopspeen is 100% BPA en PVC vrij. Ze zijn getest en geschikt bevonden voor de Europese Regels. Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende toffe kleurtjes!

Wat een handige en fijne slab is dit van Mushie! Knoeien tijdens het eten maakt niet meer uit met deze mooi slab met een opvangbakje. Zo weet je zeker dat de kleertjes van je kleine schoon blijven tijdens het eten!

De slab heeft een ronde sluiting in de nek zitten die verstelbaar is, hierdoor zit deze altijd comfortabel voor je kleintje. Deze slab is gemaakt van 100% siliconen en is BPA- en ftalaatvrij. Je kan de slab eenvoudig schoon maken met water en zeep. 

Verkrijgbaar in de kleuren: Tradewinds, Powder Blue, Cambridge blue, Silver Sage, Blush, Daisy, Peach Terrazzo en Pale Mauve.

De kleuren staan aangegeven in de foto's.