Hoe schattig is dit pakje?! Een donkerblauwe met wit gestreept boxpak met een gezichtje op de voorkant met een donkerblauwe vlinderstrik eronder! Ook lijkt het net of er bretels aan het pakje zitten met houten knoopjes. 

Bordeauxrood pak met een donkerblauw randje met drukknoopjes en donkerblauwe print. Onderaan het beentje zit een extra stukje stof deze kun je dubbelvouwen over het voetje zodat je er voor kunt kiezen om dit als sokje te gebruiken!

Leuk met de bijpassende sokjes!

Gemaakt van organisch katoen

Blauw gemêleerd boxpak met een klein steekzakje en houten knoopjes.

Grijs gemêleerd boxpak met een klein steekzakje en houten knoopjes.

Wit boxpak met roestbruine strepen en borstzakje. In het midden een donkerblauwe baan en op de achterkant donkerblauwe zakjes. Het pak heeft handige drukknoopjes van boven tot onder en rondom bij de beentjes!

Roestbruin boxpak met donkerblauwe randjes en tijgerkopjes! Het pakje heeft een borstzakje en handige drukknoopjes rondom bij de beentjes.

Wit boxpakje met donkerblauwe strepen. Het boxpak heeft een wafel patroontje, bovenaan houten knoopjes en onderaan rondom drukknoopjes.

Feetje wafel pyjama in de kleur blauw.
Ook in grotere maten t/m 128 - zie kinderkleding - pyjama's

Blauwe pyjama van Name it met voetjes. De pyjama heeft een busje met een giraffe op de voorkant.

Witte pyjama van Name it met voetjes. De pyjama heeft een print met allerlei voertuigen.

Feetje wafel pyjama in de kleur okergeel.
Ook in grotere maten t/m 128 - zie kinderkleding - pyjama's.

Donkerblauw boxpakje met handige drukknoopjes bij de beentjes die helemaal open kunnen en ook het lijfje is voorzien van drukknoopjes van boven tot onder. Zo is dit pakje makkelijk aan en uit te doen bij je kleintje! Het boxpak heeft een print met witte kruisjes en rondjes. Ook heeft het pak een klein borstzakje.

Donkerblauw boxpakje met handige drukknoopjes aan de zijkant; van boven tot onder. Zo is dit pakje makkelijk aan en uit te doen bij je kleintje! Het boxpak heeft een print met fijne witte streepjes.

Wit boxpakje met handige drukknoopjes bij de beentjes die helemaal open kunnen en ook het lijfje is voorzien van drukknoopjes van boven tot onder. Zo is dit pakje makkelijk aan en uit te doen bij je kleintje! Het boxpak heeft een print met grijze driehoekjes en rondjes. Ook heeft het pak een klein borstzakje.

Mooi boxpak, helemaal wit. Lief als eerste pakje en handig doordat de drukknoopjes bij de beentjes helemaal open kunnen en ook het lijfje voorzien is van drukknoopjes van boven tot onder. Zo is dit pakje makkelijk aan en uit te doen bij je kleintje! Het boxpak kan zowel voor een jongen als een meisje.

Feetje wafel pyjama in de kleur blauw melange
Ook in grotere maten t/m 128 - zie kinderkleding - pyjama's

Feetje wafel pyjama in de kleur azuurblauw.

Feetje wafel pyjama in de kleur groen melange
Ook in grotere maten t/m 128 - zie kinderkleding - pyjama's

Feetje wafel pyjama in de kleur grijs melange
Ook in grotere maten t/m 128 - zie kinderkleding - pyjama's

Feetje wafel pyjama in de kleur grijs.
Ook in grotere maten t/m 128 - zie kinderkleding - pyjama's