Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. KIDS FANTASY slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft roze bandjes met de merknaam in reliëf en een donkerblauw voetbed met unicorns. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Girl

Model Name: HAV. KIDS FANTASY

Model Code: 4103405

Color Name: Navy blue

Color Code: 0555

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. BABY BRASIL LOGO II slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft roze bandjes met de merknaam in reliëf, een roze voetbed en zool en handig bandje achter de hiel. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: BABY Girl

Model Name: HAV. BABY BRASIL LOGO II

Model Code: 4140577

Color Name: Crystal rose

Color Code: 0129

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. KIDS FLORES slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft rose gouden bandjes met de merknaam in reliëf en een donkerpaars voetbed met bloemetjes en aardbeien. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Girl

Model Name: HAV. KIDS FLORES

Model Code: 4000052

Color Name: Eggplant / rose gold

Color Code: 9454

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. KIDS SLIM GLITTER TRENDY slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft zwarte bandjes met de merknaam in reliëf en glitters en een gekleurd voetbed met sterren. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Girl

Model Name: HAV. KIDS SLIM GLITTER TRENDY

Model Code: 4146976

Color Name: Black

Color Code: 0090

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. KIDS SLIM FROZEN slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft blauwe glitter bandjes met de merknaam in reliëf en een roze voetbed met Frozen. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Girl

Model Name: HAV. KIDS SLIM FROZEN

Model Code: 4137266

Color Name: Ballet Rose

Color Code: 0076

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. KIDS TOP FASHION slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft blauwe bandjes met de merknaam in reliëf en een roze voetbed met luipaard print. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Girl

Model Name: HAV. KIDS TOP FASHION

Model Code: 4144319

Color Name: Pink Flux

Color Code: 5784

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. TOP slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft felroze bandjes met de merknaam in reliëf, een felroze voetbed en zool. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Girl

Model Name: HAV. TOP

Model Code: 4000029

Color Name: Hollywood Rose

Color Code: 0064

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. BABY BRASIL LOGO II slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft witte bandjes met de merknaam in reliëf, een blauw voetbed en zool. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: BABY Boy

Model Name: HAV. BABY BRASIL LOGO II

Model Code: 4140577

Color Name: Marine Blue

Color Code: 2711

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. KIDS ATHLETIC slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft blauwe bandjes met de merknaam in reliëf, een blauw voetbed met print en zool. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Boy

Model Name: HAV. KIDS ATHLETIC

Model Code: 4127273

Color Name: Navy Blue / Turquoise

Color Code: 1327

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. TOP NAUTICAL slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft witte bandjes met de merknaam in reliëf en een blauw/wit gestreept voetbed. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Boy

Model Name: HAV. TOP NAUTICAL

Model Code: 4137126

Color Name: Navy blue / white / navy blue

Color Code: 4983

Havaianas Top Camu

€ 18,95

Havaianas Top Camu

€ 18,95

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. TOP CAMU slipper. Dit stoere exemplaar heeft zwarte bandjes met de merknaam in reliëf en een voetbed met camouflage print. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Boy

Model Name: HAV. TOP CAMU

Model Code: 4141398

Color Name: Green

Color Code: 0869

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. TOP slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft blauwe bandjes met de merknaam in reliëf, een blauw voetbed en zool. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Boy

Model Name: HAV. TOP

Model Code: 4000029

Color Name: Marine Blue

Color Code: 2711

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. KIDS MAX slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft donkerblauwe bandjes met de merknaam in reliëf en een petrol voetbed. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Boy

Model Name: HAV. KIDS MAX

Model Code: 4130090

Color Name: Navy/Petrol

Color Code: 0779

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. KIDS ATHLETIC slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft witte bandjes met de merknaam in reliëf en een blauw voetbed met surf print. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Boy

Model Name: HAV. KIDS ATHLETIC

Model Code: 4127273

Color Name: Blue

Color Code: 0031