Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. BABY BRASIL LOGO II slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft roze bandjes met de merknaam in reliëf, een roze voetbed in verschillende tinten en zool. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: BABY Girl

Model Name: HAV. BABY MINI ME

Model Code: 4148946

Color Name: Ballet Rose/Mahogany

Color Code: 7268

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. BABY BRASIL LOGO II slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft rose gouden bandjes met de merknaam in reliëf, een rose gouden voetbed met roze panterprint en zool. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: BABY Girl

Model Name: HAV. BABY MINI ME

Model Code: 4148946

Color Name: Rose Gold

Color Code: 5282

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. KIDS FLORES slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft roze bandjes met de merknaam in reliëf, een wit voetbed met roze bloemetjes en zool. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Girl

Model Name: HAV. KIDS FLORES

Model Code: 40000052

Color Name: White/Pink Flux

Color Code: 7026

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. KIDS TOP PETS slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft gouden bandjes met de merknaam in reliëf, een lichtroze voetbed met hondjes en zool. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Girl

Model Name: HAV. KIDS TOP PETS

Model Code: 4146823

Color Name: Ballet Rose/Golden Blush

Color Code: 3606

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. KIDS FANTASY slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft lila bandjes met de merknaam in reliëf, een voetbad met diverse kleuren en een vlinder. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Girl

Model Name: HAV. KIDS FANTASY

Model Code: 4103405

Color Name: Citronela/Lilac Breeze

Color Code: 6197

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. KIDS FANTASY slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft neon roze bandjes met de merknaam in reliëf en een unicorn, een beige voetbed met gekleurde unicorn en zool. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Girl

Model Name: HAV. KIDS FANTASY

Model Code: 4103405

Color Name: Beige/Magenta Neon

Color Code: 6238

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. KIDS SLIM GLITTER TRENDY slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft neon roze/oranje bandjes met glitters en de merknaam in reliëf, een roze voetbed met zwarte panterprint en zool. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Girl

Model Name: HAV. KIDS SLIM GLITTER TRENDY

Model Code: 4146976

Color Name: Peony Rose/Black

Color Code: 6386

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. KIDS SLIM FROZEN slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft blauwe glitter bandjes met de merknaam in reliëf en een roze voetbed met Frozen. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Girl

Model Name: HAV. KIDS SLIM FROZEN

Model Code: 4137266

Color Name: Ballet Rose

Color Code: 0076

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. KIDS TOP FASHION slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft blauwe bandjes met de merknaam in reliëf en een roze voetbed met luipaard print. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Girl

Model Name: HAV. KIDS TOP FASHION

Model Code: 4144319

Color Name: Pink Flux

Color Code: 5784

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. TOP slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft felroze bandjes met de merknaam in reliëf, een felroze voetbed en zool. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Girl

Model Name: HAV. TOP

Model Code: 4000029

Color Name: Hollywood Rose

Color Code: 0064

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. BABY BRASIL LOGO II slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft donkerblauwe bandjes met de merknaam in reliëf, een donkerblauw voetbed en zool. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: BABY Boy

Model Name: HAV. BABY BRASIL LOGO II

Model Code: 4140577

Color Name: Navy Blue / Citrus Yellow

Color Code: 3587

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. BABY DISNEY CLASSICS II slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft blauwe bandjes met de merknaam in reliëf en Mickey Mouse, een blauw voetbed met Mickey Mouse en zool. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: BABY Boy

Model Name: HAV. BABY DISNEY CLASSICS II

Model Code: 4137007

Color Name: Lavender Blue

Color Code: 1056

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze stoere HAV. KIDS TOP MARVEL II slipper. Dit exemplaar heeft zwarte bandjes met de merknaam in reliëf, een groen voetbed met Marvel en zool. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Boy

Model Name: HAV. KIDS TOP MARVEL II

Model Code: 4148300

Color Name: Green

Color Code: 2703

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. KIDS ATHLETIC slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft blauwe bandjes met de merknaam in reliëf, een blauw voetbed met print en zool. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Boy

Model Name: HAV. KIDS ATHLETIC

Model Code: 4127273

Color Name: Navy Blue / Turquoise

Color Code: 1327

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. TOP NAUTICAL slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft witte bandjes met de merknaam in reliëf en een blauw/wit gestreept voetbed. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Boy

Model Name: HAV. TOP NAUTICAL

Model Code: 4137126

Color Name: Navy blue / white / navy blue

Color Code: 4983

Havaianas Top Camu

€ 24,95

Havaianas Top Camu

€ 24,95

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. TOP CAMU slipper. Dit stoere exemplaar heeft zwarte bandjes met de merknaam in reliëf en een voetbed met camouflage print. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Boy

Model Name: HAV. TOP CAMU

Model Code: 4141398

Color Name: Green

Color Code: 0869

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. TOP slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft blauwe bandjes met de merknaam in reliëf, een blauw voetbed en zool. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Boy

Model Name: HAV. TOP

Model Code: 4000029

Color Name: Marine Blue

Color Code: 2711

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. KIDS MAX slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft donkerblauwe bandjes met de merknaam in reliëf en een petrol voetbed. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Boy

Model Name: HAV. KIDS MAX

Model Code: 4130090

Color Name: Navy/Petrol

Color Code: 0779

Een absolute zomer must-have van het Braziliaanse merk Havaianas; dat is deze zomerse HAV. KIDS ATHLETIC slipper. Dit vrolijke exemplaar heeft witte bandjes met de merknaam in reliëf en een blauw voetbed met surf print. De slipper is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht, anti-slip, hittebestendig én waterresistant. Wat wil je nog meer? Dat de zon schijnt en jouw kind ze de hele dag kan dragen natuurlijk! 

Brand Name: Havaianas

Gender: Boy

Model Name: HAV. KIDS ATHLETIC

Model Code: 4127273

Color Name: Blue

Color Code: 0031